Fenomen Murat Övüç isyan etti: 'Evimi terk ettim, intihar edeceğim!'

Sosyal medya fenomeni Murat Övüç, son dönemde ailesiyle yaşadığı sorunları gündeme getirdi ve oğlu Burakcan Övüç’ün nişanında geline 2 kg altın takarak dikkat çekti. Övüç, aile içindeki harcamalardan dolayı isyan ederek sert eleştirilerde bulundu.

Murat Övüç, sosyal medyada paylaştığı bir videoda, ailesiyle yaşadığı sıkıntıları ve duygusal yükü dile getirdi. Övüç, "İçimde öyle büyük dertler var ki dile getiremiyorum" diyerek, yaşadığı zorlukları ifade etti. Sinirlerine hakim olamayan fenomen, "Bıktım, düş yakamdan ya! Ben 56 yaşındayım, sizi mi düşüneceğim? Bana ne sizden ya? Oğlumdan bana ne? Çok sıkıldım. Bak son kez söylüyorum, bana özgürlüğümü verin yeter. Oğlum dahil! Buramdayım, intihar edeceğim yeter!" diyerek isyanını dile getirdi.

'EVİMİ TERK ETTİM'

Övüç, ablalarıyla yaşadığı maddi sorunlara da değindi. Ablalarının para yüzünden Silivri’deki evlerinde kavga ettiklerini ve bu durumun kendisini rezil ettiğini belirtti. Bu sebeple, Silivri’deki evi terk edip Bahçeşehir’de yeni bir ev aldığını açıkladı.

'OĞLUMUN HARCAMASINA BANKALAR YETİŞMİYOR'

Oğluna da sert eleştirilerde bulunan Murat Övüç, oğlunun harcamalarının bankaların yetmeyeceği kadar yüksek olduğunu söyledi. Övüç, ailesiyle yaşadığı bu sorunların ve finansal sıkıntıların kendisini ne kadar etkilediğini sosyal medya aracılığıyla paylaştı.

Magazin Haberleri