Gece gece paylaştı yürekler ağza geldi: 'Bundan sonra ne düşmanım ne dostum'

Cengiz Kurtoğlu, hayatının film olmasını istemediğini belirterek bu konuda izin vermeyeceğini ifade etti. Sosyal medya paylaşımıyla ise hayranlarını endişelendirdi; "Köyüme döndüm. Bundan sonra ne düşmanım ne dostum," mesajını paylaştı.

Geçtiğimiz günlerde Kıbrısta konser veren Cengiz Kurtoğlu, hayatının film olmasını istemediğini aktardı: "Kimse beni oynamasın, oynayamaz zaten. Böyle bir şeye izin vermem.” dedi. Kurtoğlu son olarak da sosyal medya platformu üzerinden gece yarısı bir paylaşım yaptı. Kısa süre önce ameliyat ile kilo verip değişimiyle gündem olmuştu.

GECE GECE PAYLAŞTI HAYRANLARI KORKUTTU

Kıbrıs’ta konser veren Cengiz Kurtoğlu, ileride hayatının film olmasını istemediğini belirterek “Kimse beni oynamasın, oynayamaz zaten. Böyle bir şeye izin vermem” demişti. Kurtoğlu son olarak yaptığı bir paylaşımla gündeme geldi. Usta sanatçı ameliyat ile kilo verdikten sonra değişimiyle gündeme gelen şarkıcı son olarak paylaşımıyla kafaları karıştırdı. "Artık gerçekten uğraşamıyorum, hatta 6 yıldır her şeyi hazır olan bir şarkım var, stüdyoya girip okuyamadım" diyerek isyan eden şarkıcı son paylaşımıyla da kafaları karıştırdı.

'NE DÜŞMANIM NE DOSTUM'

Kurtoğlu'nun gece yarısı yaptığı paylaşımda, "Köyüme döndüm. Bundan sonra ne düşmanım ne dostum." ifadesi yer aldı. Sosyal medyadaki takipçileri, "Abi ne yaşıyorsun", "Kaçırıldın mı abi", "Abimi üzmeyin" yorumlarını yaparak sanatçı hakkındaki endişelerini dile getirdi.

Magazin Haberleri