21 yıllık evlilik son buldu

Leah Remini ve Angelo Pagan Yollarını Ayırıyor!

Hollywood'un gözde çiftlerinden, yıllardır mutlu aile hayatının bir örneği niteliğindeki Leah Remini ve Angelo Pagan, 21 yıllık evliliklerini sonlandırma kararı alarak hayranlarını adeta şoke etti!

54 yaşındaki başarılı oyuncu Leah Remini, sosyal medyada yaptığı samimi bir paylaşımda 28 yıllık birlikteliklerinin sona erdiğini duyurdu. Kocası Angelo Pagan ile birlikte “Evet, işte buradayız. 28 yıllık bir aşk hikâyesinin ardından yollarımızı ayırma zamanı geldi. Ne kadar zor olsa da, bizim için en doğru kararı aldık” ifadesini kullandı.

"ARTIK KARI-KOCA ROLÜNÜ SÜRDÜREMEDİĞİMİZİ FARK ETTİK"

Hollywood'un en sevilen çiftlerinden biri olarak kaydedilen Remini ve Pagan, artık "karı koca rolünü" sürdüremediklerini fark edince, evliliklerine son verme kararı aldıklarını belirttiler. Remini, yıllar içinde değiştiklerini ve bir araya gelince aşkın da farklılaştığını dile getirirken, “Artık evlendiğimiz zamanlardaki insanlar değiliz” dedi.

"GÜÇLÜ BİR BAĞA SAHİBİZ"

Remini, eski eşi Angelo Pagan ile hala güçlü bir bağa sahip olduklarını vurgulayarak, “Uzun yıllar boyunca en iyi arkadaş olduk. Hâlâ özel günleri birlikte kutlamak, sevdiğimiz dizileri birlikte izlemek için bir araya geliyoruz. Bu bağımız hala var, sadece farklı bir forma büründü,” ifadelerine vurgu yaptı.

BİRLİKTELİKLERİ NASIL BAŞLAMIŞTI?

1996'da tanışıp 2003'te evlenen, bir yıl sonra da kızları Sofia'yı kucaklarına alan çift, ayrılık haberlerini duyururken bir de sürpriz yaptı!

Ünlü çift ayrılıklarını ortak şekilde açıklarken alışılmadık bir şey yaptılar ve biri aşklarının yeni başladığı gençlik yıllarından biri de yeni çekilmiş yan yana fotoğraflarını paylaştılar.

Magazin Haberleri