İrem Derici aşk hayatı hakkında konuştu: '2003 doğumlu bir gence yürüyordum'

İrem Derici, İzmir'deki konserinde genç erkeklere olan ilgisini esprili bir şekilde anlattı, '2003 doğumlu bir gence yürüdüm.' dedi. Konserde, Bengü ve ailesinin de bulunduğu performansta, Derici, aşk hayatı hakkında samimi açıklamalarda bulundu.

Şarkıcı İrem Derici, İzmir'deki konserinde ilginç bir itirafta bulundu. Çeşme Alaçatı'daki popüler bir plajda sahneye çıkan Derici, genç erkeklerle ilgili düşüncelerini paylaştı. Derici, "Bazılarınız o kadar genç görünüyor ki geçenlerde 2003 doğumlu bir gence yürüyordum," diyerek, yaşadığı komik durumu esprili bir dille anlattı.

ŞARKICI BENGÜ DE SAHNEYE ÇIKTI

Konserde Derici’nin performansını dinlemeye gelenler arasında pop müziğin tanınmış isimlerinden Bengü ve ailesi de yer aldı. Bengü, Derici'nin sahnesine davet edildi ve birkaç şarkı söyledikten sonra ailesinin yanına döndü.

'2003'TE 16 YAŞINDAYDIM'

Seyircileriyle sohbet etmeyi ihmal etmeyen Derici, konser sırasında aşk hayatına dair de açıklamalarda bulundu. 37 yaşındaki şarkıcı, genç erkeklere olan ilgisini ve yaşadığı deneyimleri paylaşarak, izleyicileriyle samimi bir şekilde konuştu. Derici, "Kendimden yaşça genç olan erkeklerden hoşlanıyorum. Niye bilmiyorum. Ama bazılarınız o kadar büyük gösteriyor ki geçenlerde 2003 doğumlu bir gence yürüyordum. 2003’te ben 16 yaşındaydım. Manyak mısınız ulan? Vazgeçtim gençlerden." sözleriyle şaşkınlığını dile getirdi.

Magazin Haberleri