Kadir İnanır'ın sağlık durumuna ilişkin yeni gelişme!

Bir süredir hastanede tedavi gören Kadir İnanır'ın hayat arkadaşı Jülide Kural'dan ünlü oyuncunun sağlık durumuna ilişkin yeni açıklamalar geldi.

Beyninde pıhtı atması sonucunda hastaneye kaldırılan efsanevi oyuncu Kadir İnanır'ın bir süredir hastanede tedavisine devam ediliyor. Sağlık durumunu nasıl olduğu sevenleri tarafından merak konusu haline gelirken, Jülide Kural'dan ünlü aktörün durumuna ilişkin detaylı bir açıklama geldi.

Kural, Kadir İnanır'ın tedavisine Koç Üniversitesi Hastanesi'nde devam edildiğini söyleyerek, ünlü oyuncunun hastane değişikliğine ilişkin iddiaları eleştirdi, kendisi ve doktorları dışında yapılan hiçbir açıklamaya itibar edilmemesini istedi.
Aylardır süren tedavide enfeksiyon nedeniyle zorlu zamanlar yaşandığına değinen Kural, "Ancak her seferinde Karadeniz'in gücünü, öfkesini, neşesini kısaca yaşama tutkusunu kalbinde taşıyan Fatsalı Kadir'in gücü bütün zorlukları aşmada hep kararlı oldu." dedi.

Hakkında çıkan yalan haberleri eleştiren Kural, "Kimi niteliksiz kanalların niteliksiz programları ya da tıklanarak para kazanma peşindeki zavallıların yalan haberlerine kulak asmamanızı rica ediyorum. Her tür kalitesizliğin kol gezdiği şu zamanlarda; bu ülkenin önemli bir sanatçısı olan ve sağlığı için mücadele eden Kadir İnanır'a bu niteliksizliği bulaştırmanın imkansızlığını siz de biliyorsunuz." ifadelerine yer verdi.

Magazin Haberleri