Keanu Reeves'ten Matrix açıklaması 'Hayatımı değiştirdi'

Keanu Reeves, "Matrix" hakkında dikkat çekici açıklamalarda bulundu. Aksiyon serileri "Matrix" ve "John Wick" ile dünya çapında ün kazanan Reeves, şöhretini büyük ölçüde "Matrix"e borçlu olduğunu vurguladı

Bu yıl 25. yaşını kutlayan bilimkurgu klasiği "Matrix" hakkında övgü dolu sözler sarf eden Reeves, filmin kendisi ve birçok insan üzerinde derin bir etki yarattığını belirtti. "Matrix hayatımı değiştirdi" diyen ünlü oyuncu, filmin yıllar içinde birçok insanın hayatını olumlu ve harika şekillerde etkilediğini ifade etti. Reeves, bir sanatçı olarak, yaptıkları filmler ve anlattıkları hikayelerin böyle etkiler yaratmasını umut ettiklerini belirtti.

Reeves, tanıştığı birçok kişinin "Matrix"ten aldıkları olumlu etkileri kendisine ilettiğini ve bu geri bildirimlerin kendisi için en büyük ödül olduğunu sözlerine ekledi. Bu açıklamalar, Reeves'in China Mieville ile birlikte yazdığı yeni kitabı "The Book of Elsewhere"in tanıtımı için Stephen Colbert'ın sunduğu "The Late Show"da yaptığı konuşmanın bir parçasıydı.

Magazin Haberleri