Kenan Işık'ın ardından meslektaşlarından duygulandıran mesajlar

Usta sanatçı Kenan Işık'ın bugün vefatının ardından sevenleri ve meslektaşlarından hüzünlü paylaşımlar geldi.

Beyin kanaması geçirmesinin ardından 10 yıldır komada olan usta tiyatro oyuncusundan bugün üzen vefat haberi geldi. Meslektaşlarından ünlü oyuncunun vefatının ardından duygulandıran paylaşımlar geldi

GÜLBEN ERGEN:"DEV ÇINARIM.."

Uzun yıllar Dadı isimli efsanevi dizide rol aldığı partneri Gülben Ergen sosyal medyasından, Dev Çınarım Kenan Işık... 10 yıllık hasret sürecine ayrılık eklendi şimdide" ifadelerini kullandı.

SİNEM KOBAL'DAN "HOŞÇAKAL USTA" PAYLAŞIMI

Dadı dizinde Kenan Işık'ın kızını canlandırılan Sinem Kobal'dan "Hoşçakal Usta" mesajı geldi

ALİ SUNAL : "HOŞÇAKAL SAYIN BAKANIM"

Birlikte rol aldığı bir diğer isim olan Ali Sunal'dan Sayın Bakanım isimli diziye göndermede bulunan bir paylaşım geldi. Sunal mesajında, "Mekanın cennet olsun canım Sayın Bakanım. Şu karede olduğum için o kadar şanslıyım ki… Sana doyamadık Kenan abicim iyi ki tanımışım, dertleşmişim, şakalaşmışım, sahne paylaşmışım nur içinde yat." ifadelerini kullandı.

ZAFER ALAGÖZ: "MESLEĞİ SEÇMEMDE BÜYÜK EMEĞİN VAR.."
Başarılı oyuncu Zafer Alagöz'de meslektaşını andı. Mesleğe başlamasında büyük emeği olduğunu vurgulayana Alagöz, "Allah rahmet eylesin, oyunculuk mesleğini seçmemde çok büyük emeğin var… Kenan Işık .10 yıldır hayata tutunmaya çalıştı ve acıları son buldu kıymetli ağabeyim, mekanın cennet olsun." ifadelerini kullandı.

Magazin Haberleri