Kim Kardashian'a benzemek İçin 1 milyon dolar harcadı: Anne olma şansını kaybetti!

Kim Kardashian’a benzemek için 1 milyon dolar harcayan influencer Jennifer Pamplona, aşırı dolgu enjeksiyonlarının üreme organlarını etkilediğini ve anne olma şansının kalmadığını açıkladı.

Kim Kardashian’a benzemek için 1 milyon dolardan fazla ödeme yapan influencer Jennifer Pamplona, estetik işlemlerinin medikal sonuçlarıyla yüzleşiyor. 31 yaşındaki Pamplona, fazla miktarda dolgu enjeksiyonunun üreme organlarını etkilediğini ve kalça dolgularının vücutta yayılması sonucu anne olma şansının büyük ölçüde azaldığını açıkladı.

ARTIK ÖLÜM KALIM MESELESİ

17 yaşından beri 30'dan fazla estetik operasyona giren Pamplona, 2022'de beden dismorfik bozukluğu teşhisi aldıktan sonra estetik operasyonları durdurdu. Ancak, kalça dolgularının neden olduğu komplikasyonlar, doktorlar tarafından "yaşam ve ölüm meselesi" olarak değerlendiriliyor. Şimdi Kolombiya'da rekonstrüktif cerrahi bekleyen Pamplona, “Kısıtlamalarım çok ciddi ve gelecekte ne olacağını bilmiyorum.

Estetik işlemler, duygusal sağlığı etkileyebiliyor ve bilinçli yapıldığı sürece plastik cerrahiye karşı değilim” şeklinde açıklamada bulundu.

Magazin Haberleri