Kızılcık Şerbeti'nin gizemli kadını ortaya çıktı

Kızılcık Şerbeti'nin gizemli kadını açıklandı. Dizinin sezon finalindeki gizemli kadın karakterin Şebnem Dönmez olduğu ortaya çıktı. Dönmez, yeni sezonda Giray'ın üvey annesi "Heves" rolüyle diziye dahil olacak.

Show TV’nin büyük beğeni toplayan dizisi Kızılcık Şerbeti, sezon finali bölümüyle uzun süre konuşulmuştu. Dizinin finalinde dikkat çeken bir diğer unsur, yalnızca sesi duyulan gizemli kadının kimliğiydi. Dizinin sezon finalinde Kaan Taşaner’in canlandırdığı Giray karakterinin karşısında oturan ve yüzü gösterilmeyen bu kadın karakterin kim olduğu merakla bekleniyordu. Gizemli kadın, Giray’a “Gitti mi Doğa sence inanmış mıdır?” şeklinde bir soru yöneltmişti, Giray ise "Yaptığın yemekleri çok beğendi." yanıtını vermişti.

ÜVEY ANNE ROLÜYLE EKRANA DÖNÜYOR

Sezon arası boyunca bu gizemli kadının kimliği büyük bir merak konusu oldu. Sonunda, gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, dizinin yeni sezonuna dahil olan ismin Şebnem Dönmez olduğu ortaya çıktı. Dönmez, yeni sezonda “Heves” adıyla bilinen ve Giray’ın (Kaan Taşaner) üvey annesi olan karaktere hayat verecek.

DİZİ 23 AĞUSTOS'TA SETE ÇIKACAK

Kızılcık Şerbeti’nin yeni sezonu için hazırlıklar devam ediyor. 23 Ağustos’ta sete çıkacak olan Dönmez, dizinin dinamiklerine büyük katkıda bulunacak. Bu gelişme, dizinin hayranları arasında büyük bir heyecan yarattı.

Magazin Haberleri