Nicolas Cage'in oğluna, annesinden uzaklaştırma kararı

Nicolas Cage'in oğlu Weston Coppola Cage, annesi Christina Fulton’a yönelik şiddet ve silahlı saldırı suçlamalarıyla yargılanıyor. Weston, suçlamaları reddetmesine rağmen mahkeme tarafından annesine yaklaşması yasaklandı.

Ünlü aktör Nicolas Cage'in oğlu Weston Coppola Cage, annesi Christina Fulton’a yönelik şiddet ve silahlı saldırı suçlamalarıyla yargılanıyor. 33 yaşındaki Weston, annesine yönelik şiddet iddialarını reddetmesine rağmen, Los Angeles'taki mahkeme tarafından kendisine uzaklaştırma kararı verildi.

WESTON SUÇLAMALARI KABUL ETMEDİ

Olay, Nisan 2024'te meydana geldi. Christina Fulton, oğlunun kendisine saldırdığını iddia ederek morarmış yüzünün fotoğrafını mahkemeye sundu. Polis raporlarına göre, Weston, annesinin evinden kaçmadan önce iki kişiyi dövdü ve olay yerine gelen polislere haber verilmeden kaçtı. Weston’ın suçlamaları kabul etmediği ve suçsuz olduğunu savunduğu bildirildi.

MAHKEME VE UZAKLAŞTIRMA KARARI

Duruşmada, Weston’ın annesi Christina Fulton’ın korunma talebi üzerine mahkeme, Weston’a annesiyle iletişim kurmasını yasaklayan bir uzaklaştırma kararı verdi. Mahkeme süreci devam ederken, Weston’ın davasının çocuk mahkemesinden yetişkin mahkemesine taşınabileceği belirtildi. Weston Cage, babası Nicolas Cage tarafından ödenen 150 bin dolarlık kefaletle serbest bırakıldı. Nicolas Cage ve Christina Fulton, 1991'de Weston'ı evlat edindiler ve evlilikleri kısa sürdü. Şu anda, Nicolas Cage’in eski eşinden bir oğlu ve mevcut eşinden bir kızı bulunuyor.

WESTON’IN PSİKOLOJİK DURUMU

Christina Fulton, oğlunun psikolojik yardım almasını gerektiğini belirtirken, Weston ise annesinin yardım çağrısını yanlış anlamış olabileceğini öne sürdü. Daha önce psikolojik sorunlar yaşayan Weston’ın geçmişte de aile içi şiddet suçlamalarıyla karşı karşıya kaldığı biliniyor.

Magazin Haberleri