Oscar'ın eski sunucusu Jimmy Kimmel artık yok. Yeni Oscar sunucusu merakla bekleniyor.

Önümüzdeki yıl 97. Oscar ödüllerini kimin sunacağı merak ediliyor. Bu görkemli töreni artık Jimmy Kimmel sunmayacak.

Tüm dünyanın her yıl özenle ve dikkatle takip ettiği, dünya sineması denince gerek ABD destekli ve fonlu olan, gerekse bünyesinde yaşanan sansasyonellerle bilinen Oscar Ödülleri önümüzdeki yıl 2 Mart 2025'te yapılacak.

97. Oscar Ödül Törenleri'ni ise bu yıl kimin sunacağı merak konusu çünkü uzun yıllardır sunuculuğunu büyük bir başarıyla sürdüren isim Jimmy Kimmel artık sunucu olmayacağını açıkladı. Daha önce 2017, 2018, 2023 ve 2024 yıllarında Oscar sunuculuğu yaparak adeta bir Oscar klasiği haline gelen Kimmel bu yıl bu görkemli törende yer almayacak.

Hollywood ve dünya sinema gündeminde bu yıl kimin Oscar'da sunuculuk yapacağı ise merak konusu. Yeni ismin henüz belirlenmemiş olması, bu törenin ne denli önemli olduğunu bir kere daha ortaya koyuyor.

Oscar'da sunuculuk yapmak için sağduyulu, espritüel aynı zamanda ölçülü ve saygılı olunması önemli kriterlerden. Özellikle egosu son derece yüksek olan ödül alacak oyuncuların ve/veya sinema emekçilerinin tavırlarını doğru okuyup, itidalli aksiyon alabilecek isimlerin törenin sunucusu olması bekleniyor.

Buna göre önümüzdeki yılın Oscar Ödül Töreni sunucusu da merak ediliyor.

Magazin Haberleri