Özcan Deniz ailesini hayatından çıkardı: "Tek ailem oğlum Kuzey ve eşim Samar"

Özcan Deniz, abisi Ercan Deniz ile yollarını ayırarak ailesini hayatından çıkardığını açıkladı. Gece yarısı yaptığı paylaşımda, artık tek ailesinin oğlu Kuzey ve eşi Samar Dadgar olduğunu belirtti.

Özcan Deniz, ailesiyle yaşadığı ciddi sorunlar sonucunda radikal bir karar alarak yakınlarını hayatından çıkardı. Gece yarısı yaptığı çarpıcı sosyal medya paylaşımıyla gündem olan Deniz, abisi Ercan Deniz başta olmak üzere maddi ve manevi olarak kendisine zarar verdiğini düşündüğü yakınlarını artık hayatında istemediğini duyurdu. Deniz, yıllardır abisinin menajerlik görevini üstlendiği ve birlikte çalıştıkları mekanlar ile iş anlaşmalarında yaşadıkları uyuşmazlıklar sonucunda yollarını ayırdığını belirtti.

AİLE SORUNLARINA GÖNDERME YAPTI

Özcan Deniz'in paylaşımlarında, Sezen Aksu'nun "Ahdım Olsun" şarkısına eşlik ederek ailesiyle bağlarını kopardığını vurguladığı görüldü. Şarkı eşliğinde, artık tek ailesinin oğlu Kuzey ve eşi Samar Dadgar olduğunu ifade etti.

Deniz'in bu kararının ardından Ercan Deniz, sosyal medyada mülkiyet ve ailevi konularda göndermeli bir paylaşımda bulunarak, Özcan Deniz'in geçirdiği süreçte sahip olduğu zenginlik ve güzelliğin geçici olduğunu belirtti.

SOSYAL MEDYADA YANKI UYANDIRDI

Bu gelişmeler, Özcan Deniz'in hem özel hayatında hem de iş dünyasında köklü değişiklikler yapma kararını gözler önüne serdi ve iki kardeş arasındaki gerilimin iyice tırmandığını ortaya koydu. Deniz'in bu kararının ve yaşanan olayların detayları, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

Magazin Haberleri