Sevilen oyuncu 7 yıl aradan sonra ekranlara geri dönüyor

Ünlü oyuncu Sinem Kobal kendisi gibi oyuncu eşi Kenan İmirzalıoğlu’yla evliğinin ardından dünyaya gelen çocuklarına bakmak için ara verdiği ekranlara geri dönmeye hazırlanıyor.

2016 yılında Kenan İmirzalıoğlu’yla dünya evine giren başarılı oyuncu Sinem Kobal uzun bir aranın ardından yeniden ekranlara dönüyor.

Kenan İmirzalıoğlu'yla evliliklerinden dünyaya gelen Lalin ve Leyla adında iki kız çocuklarıyla mutlu bir birliktelik yaşayan ünlü çift, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabı üzerinden kızları Leyla’nın fotoğrafını paylaşarak beğeni toplamıştı. Büyük kızları Lalin 2020 yılında dünyaya gelirken küçük kızları Leyla ise 2022 yılında doğmuştu. Kızlarının büyürken yanlarında olmak isteyen Sinem Kobal ekranlara uzun bir ara vermişti.

SİNEM KOBAL 6 AĞUSTOS'TA SETE ÇIKIYOR

Bugünlerde ise başarılı oyuncu çocuklarının bakımı için ara verdiği setlere geri dönmeye hazırlanıyor. Sinem Kobal, yapımcılığını Sky Films’in üstlendiği ‘Her Şeyin Başı Merkür’ filmiyle ekranlara geri dönecek. Başarılı oyuncunun partnerinin kim olacağı merak edilirken son dönemlerde oynadığı dizi ve filmlerle dikkat çeken yakışıklı oyuncu Alp Navruz’un Kobal’a başrolde eşlik edeceği öğrenildi.

Birsen Altuntaş’ın haberine göre Ayşe Balıbey’in senaryosunu kaleme aldığı filmin 6 Ağustos’ta sete çıkması planlanıyor. Başarılı oyuncu filmde iş arayan gazeteci Elif rolünü canlandırırken partneri Alp Navruz ise Fırat karakteriyle karşımıza çıkacak.

Magazin Haberleri