Shrek 5 Beyaz Perde Hazırlığında

Shrek 5, beyaz perde hazırlığı yapıyor. Mike Myers, Eddie Murphy ve Cameron Diaz gibi sevilen karakterler geri dönüyor. Yönetmen koltuğunda Walt Dohrn'un oturacağı yeni film, Uzak Ülke'nin büyüleyici dünyasına yeniden yolculuğa çıkarıyor.

Shrek serisi, 2001'de başlayıp milyonlarca hayranın kalbinde taht kuran bir animasyon efsanesi oldu. Önceki filmleri dünya çapında büyük başarı elde etti ve animasyon sinemasının klasikleri arasında yer edindi. Çizmeli Kedi'nin iki spin-off filmiyle genişleyerek Shrek evrenini daha da zenginleştirdi.

KARAKTERLER GERİ DÖNÜYOR

DreamWorks Animation, uzun bir bekleyişin ardından Shrek serisinin beşinci filmi Shrek 5'in 1 Temmuz 2026'da vizyona gireceğini nihayet duyurdu. Mike Myers'ın Shrek, Eddie Murphy'nin Eşek ve Cameron Diaz'ın Prenses Fiona karakterlerine geri dönüşü resmiyet kazandı.

YÖNETMEN KOLTUĞUNDA WALT DOHRN OTURACAK

DreamWorks Animation'ın yapımcılığını üstlendiği Shrek 5'te yönetmen koltuğuna, serinin ikinci ve üçüncü filmlerinde de yer alan Walt Dohrn oturacak. Dohrn, Shrek 4: Sonsuza Dek Mutlu'da hikâyeye katkı sağlamıştı. Yeni film, hayranların uzun süredir beklediği bir devam hikâyesi olacak ve Uzak Ülke'nin büyüleyici dünyasına geri dönüş yapacak.

SHREK 5 BATAKLIĞA GERİ DÖNDÜRÜYOR

DreamWorks Animation, son yıllarda The Bad Guys, Ejderhanı Nasıl Eğitirsin ve Trolls gibi başarılı markalara odaklanmış olsa da, Shrek 5'in duyurusuyla birlikte eski bir favoriyi yeniden canlandırma kararı almış görünüyor. Serinin hayranları, yeni macera ve karakter derinlikleriyle heyecanla beklemeye başladı.

Magazin Haberleri