Solmaz Çiros ve Fenomen Cemile yarışmada birbirine girdi: Adeta çılgına döndü!

Fenomen Solmaz Çiros ve Esra Erol programında ünlenen Cemile yarışmada birbirine girdi.

Fatih Ürek'in sunumunu üstlendiği 'Gelin Görümce' programında Cemile ve Solmaz Çiros arasında büyük bir kavga yaşandı. Cemile, çocuklarıyla ilgili hassasiyetinden ötürü tartışmanın ardından gözyaşlarına boğuldu.

Fatih Ürek'in NOW TV ekranlarında sunduğu 'Gelin Görümce' programının yeni yarışmacıları, Esra Erol'un programında tanınan Cemile ve izdivaç programlarının popüler ismi Solmaz oldu. İkili yarışmaya katılır katılmaz karşı karşıya geldi.

Solmaz'ın dans ettiği esnada Cemile'nin müziği kapatması, tartışmanın patlak vermesine neden oldu.

Solmaz, Cemile’ye "Ne kadar saygısız birisin" diyerek tepki gösterdi.

Cemile ise, "Saygıyı senden öğrenecek değilim" şeklinde karşılık verdi. Solmaz’ın, "Sen bir kere git çocuklarına sahip çık. Bırakmışsın gitmişsin." sözleri tartışmayı daha da büyüttü.

Cemile, "Sen benim çoluğuma çocuğuma karışamazsın. Seni ilgilendirmiyor. Benim çocuklarım babasının yanında." yanıtını vererek, tepkisini ortaya koydu.

Solmaz’la tartışmaya giren Cemile, öfkesini kontrol edemez hale geldi. Cemile'yi daha da sinirlenerek "Benim canımı sıkma" diyerek masaya vurarak tepkisini gösterdi.

"BURAYA ANNELİK YARIŞMASINA GELMEDİK"

Stüdyodaki diğer yarışmacılar, Cemile’yi yatıştırmak için ellerinden geleni yaptı. Solmaz’ın sözleriyle çileden çıkan Cemile, diğer yarışmacılardan destek aldı ve daha fazla dayanamayıp gözyaşlarına boğuldu. "Buraya annelik yarışmasına gelmedik" diyerek isyan etti.

Magazin Haberleri