Telegram'ın kurucusunun spermleri için yüzlerce kadın sıraya girdi!

Telegram’ın kurucusu Pavel Durov, yüksek genetik kalitesini öne çıkararak sperm bağışında bulundu. Durov’un spermlerine kliniklerde büyük ilgi gösteren kadınlar, yoğun talep oluşturdu.

Rus medyası, Durov'un spermlerinin tüp bebek kliniklerinde büyük bir ilgiyle karşılandığını ve bazı kadınların, bu spermi almak için rüşvet teklif ettiği iddialarını gündeme getirdi. Kadınlar, "yüksek kaliteli" sperm almak için saatlerce bekliyor ve bazıları Durov'un spermini elde edebilmek için para teklif ediyor. Spermlerin fiyatı 315 sterlin olarak belirlenmişken, yabancı uyruklular için bu ücretin çok daha yüksek olduğu belirtiliyor.

100'DEN FAZLA ÇOCUĞUN BABASI

39 yaşındaki Durov, daha önce 100'den fazla çocuğun biyolojik babası olduğunu ve bağışlarının 12 ülkede yüzlerce çifte yardımcı olduğunu duyurdu. 15 yıl önce bir arkadaşının isteği üzerine sperm bağışına başladığını belirten Durov, bu faaliyetini bir vatandaşlık görevi olarak gördüğünü ve dünya çapında artan sperm eksikliği sorununa çözüm bulmak istediğini ifade etti.

ÇOCUK SAHİBİ OLMAK İSTEYENLER İÇİN BAĞIŞLADI

Durov ayrıca, sperm bağışını damgadan kurtarıp daha fazla sağlıklı erkeği bu konuda teşvik etmeyi amaçladığını ve Rusya'daki bir klinikte spermlerinin dondurulmuş olarak çocuk sahibi olmak isteyen ailelerin anonim kullanımına sunulduğunu duyurdu.

Magazin Haberleri