Ünlü çiftin düğününde olay yorum: '1 buçuk senelik flört ama belki çok sevmişlerdir'

Yalı Çapkını dizisinin Suna ve Abidin'i, Beril Pozam ve Ersin Arıcı'nın düğününde Burak Deniz’in yaptığı yorumlar sosyal medyada tartışma yarattı. Deniz, çiftin 1.5 yıllık ilişkisini eleştirdi.

Yalı Çapkını dizisinde canlandırdıkları Suna ve Abidin karakterlerinin ekran aşkını gerçek hayata taşıyan Beril Pozam ve Ersin Arıcı'nın düğünü, ünlü isimlerin akınına uğradı. Çift, dizi setinde başlayan ve 1.5 yıldır süren ilişkilerini sade bir törenle evlilikle taçlandırdı. Düğün, Yalı Çapkını'nın diğer oyuncularının yanı sıra Serkay Tütüncü, Burcu Özberk ve Burak Deniz gibi ünlü isimlerin katılımıyla gerçekleşti.

'1 BUÇUK SENELİK BİR FLÖRT, BELKİ ÇOK SEVMİŞLERDİR'

Ancak düğünde yer alan Burak Deniz’in, çift hakkında yaptığı açıklamalar sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Deniz, Ersin Arıcı ile uzun bir zamandır görüşmediklerini belirterek, "Çok mutlu olsunlar ama 1.5 senelik bir flört... Belki çok sevmişlerdir. Merak ediyorum, şimdiye kadar neyi yapmam dediysem başıma geldi. O yüzden kesin bir şey diyemiyorum, kısmet bu işler" ifadelerini kullandı.

'BUNA DA MI KARŞISIN?'

Deniz’in bu yorumları, sosyal medya kullanıcıları tarafından sert bir şekilde eleştirildi. Kullanıcılar, "Bu kafayla evlenemezler", "Sana soracaklardı sanırım", "Ne yapmak isterdin ki?", ve "Evlendiler, buna da mı karşısın?" gibi tepkilerde bulundular. Burak Deniz’in yorumları, çiftin özel gününe gölge düşüren bir tartışmaya neden oldu.

Magazin Haberleri