Ünlü oyuncunun yeni işi duyanları şaşırttı

Türkiye'yi terk edip Amerika'ya yerleştikten sonra sosyal medyada aktif olarak hayatını paylaşan Erdem Baş son olarak yeni bir işe girdiğini duyurarak takipçilerini şaşırttı.

Oyuncu Erdem Baş, "Ayrılsak da Beraberiz", "Reyting Hamdi", "Çocuklar Duymasın" ve "Seksenler" gibi dizilerde rol aldıktan sonra 2 yıl önce Türkiye'yi terk ederek ABD'ye taşındı. Green Card çekilişini kazanarak Amerika'da yaşamaya başlayan Baş, zaman zaman ülke gündemine dair yaptığı yorumlarla da dikkat çekiyordu.

EĞİTİM ALDIĞI KURSA ORTAK OLDU

Ünlü oyuncu Erdem Baş, Türkiye'yi terk edip ABD'ye yerleştikten sonra "Seksenler" dizisinde rol aldığı dönemde yeni bir işe adım attı. Mynet'in haberine göre, IT konusunda eğitim veren bir kurumun sahibi olan arkadaşının büyük desteğiyle iki ay önce IT öğrenmeye başlayan Baş, bu deneyimin hayatını kökten değiştirdiğini belirtti. Erdem Baş, şimdi ise öğrencisi olduğu kursta ortak olarak yer almanın gururunu yaşadığını açıkladı, hedeflerinin dünya genelindeki öğrencilere kariyer basamaklarını tırmanma imkanı sunmak olduğunu söyledi.

Magazin Haberleri