Ünlü türkücü yaşadıklarını, yatak odasında ağlayarak anlattı

Ünlü türkücü Nihat Doğan, boşanmasının ardından bekar evinin kapılarını açtı ve yatak odasını gösterirken gözyaşlarını tutamadı. Duygusal anlar yaşadığı ev gezmesinde, eski eşi ve oğlu hakkında yaptığı samimi açıklamalar dikkat çekti.

Ünlü türkücü Nihat Doğan, boşanmasının ardından bekar evinin kapılarını açtı ve ev gezmesinde duygusal anlar yaşadı. Nihat Doğan ile İranlı eşi Arzu Doğan'ın iki yıl süren evlilikleri, Mayıs ayında boşanma kararıyla sona ermişti. Arzu Doğan, sosyal medya üzerinden boşanma nedenini Nihat Doğan'ın aldatması olarak açıklamıştı.

SADE DÖŞENMİŞ 2+1 DAİRESİ DİKKAT ÇEKTİ

Boşanmanın ardından Nihat Doğan, kendisine 2+1 bir daire tuttu. Ünlü türkücü, yeni evinin kapılarını “Evrim Akın ile Ev Gezmesi” programına açtı. Evinde sadelik öne çıkarken, salon ve mutfak alanında yeşil ve gri tonlarında koltuklar, siyah mermer bir yemek masası dikkat çekti. Yatak odasında ise siyah renklerin hâkim olduğu görüldü.

YATAK ODASINDA AĞLAYARAK ANLATTI

Ev gezmesinde Nihat Doğan, yatak odasını gösterirken gözyaşlarına hakim olamadı. Oğlundan bahsederken duygusal bir açıklama yaptı: “Sabahları kalktığımda oğlumun eksikliğini çok hissediyorum. Oğlumun yastığını hiç yıkamıyorum. Yıllardır yalnız yaşıyorum ama en zoru evladından ayrı yaşamak.” Bu açıklamalar, Doğan'ın zor bir süreçten geçtiğini ve duygusal olarak oldukça etkilenmiş olduğunu ortaya koydu.

Magazin Haberleri