Ünlülerin Bodrum isyanı sürüyor: 'Gereksiz pahalı'

Son zamanlarda Bodrum'daki yüksek fiyatlar konuşulmaya devam ediyor. Ünlü modacı Emel Yıldırım da tatil için Bodrum'u tercih etti ve fiyatlara isyan etti. Özellikle bir fincan kahvenin bile astronomik fiyatlarla satılmasına tepki gösterdi.

Son zamanlarda Bodrum'daki yüksek fiyatlar konuşulmaya devam ediyor. Ünlü modacı Emel Yıldırım da tatil için Bodrum'u tercih etti ve fiyat artışlarına tepki gösterdi. Tatil bölgelerindeki fiyatlar, özellikle Bodrum ve Çeşme gibi yerlerde sürekli artıyor. Restoran menülerindeki fiyatlar da kontrol edilemez bir seviyeye ulaştı. Bazı ünlü isimler, bu durumu göz önünde bulundurarak tatil rotalarını Yunanistan gibi alternatif yerlere çevirirken, bazıları ise hala Bodrum'u tercih ediyor.

'KAHVE FİYATLARI ABARTILI'

Emel Yıldırım, Bodrum için "herkesin bildiği gibi pahalı olduğunu biliyorum" diyerek, özellikle markette bir paket kahvenin 45 TL iken bir fincan kahvenin 150-200 TL olmasını abartılı bulduğunu belirtti.

'GEREKSİZ PAHALI'

Geçtiğimiz günlerde bir mekandan çıkarken görüntülenen ünlü oyuncu Nilsu Berfin Aktaş da bu yaz Bodrum'u tercih ettiğini açıklamıştı. Aktaş, Bodrum için "gereksiz pahalı" yorumunu yapmış ve en çok parayı kokteyllere harcadığını dile getirmişti.

Magazin Haberleri