Wanda Nara Ayrılığı Doğruladı

Futbol dünyası, başarılı oyuncu Mauro Icardi ve eşi Wanda Nara'nın ayrılık haberiyle çalkalandı. Wanda Nara, yabancı basına ayrılık iddialarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Mauro Icardi ve Wanda Nara'nın evliliği 27 Mayıs 2014'te başladı. Eylül 2022'de boşandıklarını duyurduktan sonra kısa süreli bir barış yaşadılar, ancak bir ay sonra tekrar ayrıldılar. Çiftin 2 kızı var ve ilişkileri zamanla kötüleşti. Wanda Nara, sosyal medyada eğlenceli anlar yaşadığı eşi Mauro Icardi ile boşanma sürecinde olduğu iddialarını gündeme getirdi. Ayrıca, Nara'nın Icardi'yi sosyal medyada takipten çıkarması, çift arasındaki sorunların arttığının bir işareti olarak yorumlandı.

'ICARDİ'NİN TÜM MÜLKLERİNİ İSTİYOR' İDDİASI

Wanda Nara, Icardi'den tüm mülklerini kendisine devretmesini istediği iddialarıyla da gündeme geldi. Mauro Icardi'nin futbol kariyerinin yanı sıra özel hayatı da medyanın ve taraftarların ilgisini çekiyor. Wanda Nara, America TV'ye yaptığı açıklamada ayrıldıklarını doğruladı ve çiftin kişisel ve sağlık nedenlerle bir arada kalamadığını belirtti. Bu gelişmeler, Galatasaray taraftarları ve futbol camiası arasında da merak konusu oldu.

Magazin Haberleri