Yasemin Özilhan: 'Fiyatlar hakkında bilgim yok'

Yasemin Özilhan, Bodrum'daki yüksek fiyatlar hakkında “Evden çıkmadığımız için bilgim yok” diyerek dikkat çekti. Karavan tatili tercihiyle sosyal medyada gündeme geldi.

Bir dönemin fenomen dizisi Doktorlar'da Ela karakteriyle hafızalarda yer eden Yasemin Özilhan, son dönemde sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Özilhan, bu kez Bodrum hakkında yaptığı açıklama ile gündeme bomba gibi düştü.

'FİYATLAR HAKKINDA BİLGİM YOK'

Ünlü oyuncu, Etiler'de görüntülendiğinde tatil tercihinin karavan tatili olduğunu belirtti ve "Doğayla iç içe olmayı seviyoruz." dedi. Ancak Bodrum'daki fahiş fiyatlarla ilgili soruya verdiği cevapla olay yarattı: “Bodrum’a tatile gittiğimizde evden dışarı pek çıkmadığımız için fiyatlarla ilgili bilgim yok.” Bu açıklama sosyal medyada büyük yankı uyandırdı ve bazı kullanıcılar Özilhan'ın hayat tarzını eleştirirken, "Ne güzel hayatlar var." ve "Fakirliğimizi yüzümüze vurdu." gibi yorumlar yapıldı. Yasemin Özilhan'ın sosyal medyadaki bu açıklaması, hem hayranlarını hem de sosyal medya kullanıcılarını ikiye böldü.

Magazin Haberleri