Akit yazarından skandal Meclis kavgası yorumu: Adama yumruktan başka yol bırakmamışsın

Akit yazarı İdris Günaydın, AKP’li Alpay Özalan’ın Meclis Kurulu’nda gerçekleştirilen Can Atalay görüşmesinde TİP milletvekili Ahmet Şık'a yumruk atmasını savunarak skandal bir açıklamaya imza attı.

Yandaş Akit yazarı İdris Günaydın, bugün kaleme aldığı yazısında AKP'li Alpay Özalan'ın Ahmet Şık'a attığı yumruğu kaleme aldı. "Ahmet Şık’a da bu yumruk yakışmadı ama ne yapsın Alpay Özalan? " ifadesini kullanan Günaydın, Ahmet Şık’ın yumruğu hak ettiğini söyledi.

Günaydın, yazdığı köşe yazısında, "Ahmet Şık’a da bu yumruk yakışmadı ama ne yapsın Alpay Özalan? Yumruktan başka bir şeyi hak etmedi ki!” ifadelerini kaydederken “Dağlarda vatanı bölmeye çalışan ifritlere karşı devleti canla başla kollayan adama terörist dersen sonunda “Hak sillesinin sadası yoktur, Bir vurdumu da devası yoktur. Olur iş." dedi.

NE OLMUŞTU?

Anayasa Mahkemesi’nin (AYM), Can Atalay’ın milletvekilliğinin düşürülmesine ilişkin verdiği “yok hükmünde” kararını görüşmek üzere olağanüstü toplanan Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulu birbirine girdi. Konuşma yapmak üzere kürsüye çıkan TİP İstanbul Milletvekili Ahmet Şık’ın, konuşmasının başında AKP Milletvekillerine, “Sizde utanma yok” ifadelerini kullanmasının ardından AKP Milletvekili Alpay Özalan, Şık’a saldırarak yumruk attı.

Siyaset Haberleri