AKP kulislerinde deprem! İstanbul İl Başkanı görevden mi alınacak?

Gazeteci İsmail Saymaz, flaş bir AKP kulisini açıklayarak AKP İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe‘nin görevden alınabileceğini yazdı.

Gazeteci İsmail Saymaz, flaş bir kulis bilgisi paylaştı. Bu kulis bilgisine göre AKP İstanbul İş Başkanı Osman Nuri Kabaktepe’nin görevden alınabileceğini belirten Saymaz, Kabaktepe hakkında AKP’de, “Beklenen heyecanı ve silkinmeyi gerçekleştiremedi. Kendisi iyi bir insan. Ancak başarısız. Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu’nun çok etkisinde kaldı.” şeklinde değerlendirmelerin yapıldığını kaydetti.

PAYLAŞIMI DİKKAT ÇEKMİŞTİ

Kabaktepe’nin 9 Ağustos sabahı saat 7.36’da sosyal medya hesabından yaptığı, “Anladım ki bazı insanlar susanı korkak, görmezden geleni aptal, affetmeyi bileni çantada keklik sanıyorlar. Oysaki biz istediğimiz kadar hayatımızdalar. Göz yumduğumuz kadar dürüstler ve sustuğumuz kadar insanlar.” paylaşımını anımsatan Saymaz, söz konusu paylaşımın kendisinde merak uyandırdığını ve AKP kaynaklarını aradığını belirtti.

Saymaz, yazısında, Kabaktepe’nin 31 Mart seçimleri için İstanbul’da Murat Kurum yerine Tevfik Göksu’yu istediğinin bilindiğini ifade etti ve “Kabaktepe, parti içerisinde Göksu, İhsan Aktaş ve Mustafa Şen gibi eski Milli Görüş Vakfı üyelerinin kurduğu Cihannüma Derneği’ne yakın diye biliniyor.” ifadelerini kaydetti.

Kabaktepe’nin yeri için 3 isim düşünüldüğünü belirten Saymaz, “Bilal Erdoğan’a yakın eski Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, eski Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, eski AK Parti İstanbul İl Başkanı ve MKYK üyesi Aziz Babuşçu.” açıklamasında bulundu.

Siyaset Haberleri