AKP'li Kurmaydan Bahçeli Erdoğan’a rest çekti iddiası

Geçtiğimiz hafta MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin TBMM’de gerçekleştirdiği basın toplantısının ardından başkent kulisleri hareketlendi. AKP’li bir kurmay, Bahçeli'nin açıklamalarına ilişkin önemli bir iddiada bulundu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, geçtiğimiz hafta partisinin genel merkezinde gerçekleştirilen basın toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Bahçeli’nin yarım saat süren açıklamalarını değerlendiren bir AKP'li kurmay, MHP liderinin AKP ile nişan atma girişiminde bulunduğunu öne sürdü.

Gazete Duvar’da yer alan habere göre, AKP’li kurmay, Bahçeli'nin bu örtülü restinin karşılık bulmayacağını ve AKP'nin Cumhur İttifakı'nın dağılmasını göze alamadığını ifade etti.

CHP DETAYI

AKP'li kurmay, Bahçeli’nin açıklamalarının değerlendirirken söz ettiği CHP detayı dikkatleri çekti. 'AKP 23 yıllık tarihinde seçmen nezdindeki en zayıf dönemlerinden birini yaşarken ittifakın bozulması, erken seçim demek. Bunu da en çok Özgür Özel ister. Popülerliği artmışken, Ekrem İmamoğlu da henüz bir tahkimat yapmamışken bu durumu fırsata çevirir.' ifadelerini kullanan AKP’li kurmay, MHP'nin yapacağı bir erken seçim çağrısının Özel ve CHP kanadında karşılık bulma olasılığının yüksek olduğunu vurguladı.

Siyaset Haberleri