CHP Bursa Milletvekili Sarıbal, gündemi değerlendirdi

Sarıbal yaptığı açıklamada, "Can Atalay, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde yemin ederek halkın ona verdiği görevi, sorumluluğu yerine getirmek üzere göreve başlamalıdır" ifadelerine yer verdi.

CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, "Can Atalay Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde yemin ederek halkın ona verdiği görevi, sorumluluğu yerine getirmek üzere göreve başlamalıdır." dedi.

Sarıbal, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, Can Atalay'ın tutukluluk haline ilişkin, AYM'nin aldığı karara Meclisin uymasını beklediklerini dile getirerek "Can Atalay, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde yemin ederek halkın ona verdiği görevi, sorumluluğu yerine getirmek üzere göreve başlamalıdır." dedi.

Sarıbal Can Atalay hakkındaki görüşlerini açıkladıktan sonra, köprü geçiş ücretlerine gelen zammı da gündemine aldı. Sarıbal, "Gelen bu zammın başta tarım ürünleri olmak üzere gıda fiyatlarına etkilerini görmek zorundayız çünkü Antalya'dan yola çıkıp Ankara'ya, İstanbul'a gelen bir aracın köprü geçiş fiyatları ne kadar artarsa o ürünün maliyeti de o kadar artacak demektir." dedi.

Siyaset Haberleri