CHP Kurultayı’nda gerginlik! Özgür Özel salondan kovdu

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, CHP 15. Olağan Kadın Kolları Kurultayı’nda konuşma yaparken “İşimizi geri istiyoruz” şeklinde slogan atan gruba sert tepki gösterdi. Özel, slogan atan kişilerin dışarı çıkarılmasını istedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, 15. Kadın Kolları Olağan Kurultayı’nda bir konuşma gerçekleştirdi. Özel, konuşması sırasında Çiğli Belediyesi’nde işten çıkarıldıklarını ifade eden işçilerin “İşimizi geri istiyoruz” sloganını duyunca öfkelendi.

“Kadın Kolları Kongresi’ni lütfen başka amaçlara alet etmeyin. Çok rica ediyorum, lütfen, lütfen. Burada uzunca bir emeğin karşılığını almak için toplanmış CHP Kadın Örgütü varken, onların sesine başka bir ses karıştırmam, doğru değil bu.” ifadelerini kaydeden Özel, güvenliğe seslenerek “Güvenlik arkadaşlar, arkadaşlara yardımcı olun. Kadın Kolları Kongresi’nin bu kapsamda devam etmesine katkı sağlayın, güvenlik arkadaşlar. Çok rica edeceğim arkadaşlar, doğru değil bu yapılan.” ifadelerini kullandı.

“ERKEK ARKADAŞLARI DIŞARIYA ALIN”

Özgür Özel, dışarıda işçileri dinleyebileceğini ileterek “Ben sizi her ortamda dinliyorum, kapının önünde yine dinlerim. Ama burası Kadın Kolları Kongresi. Burayı, buraya bırakacaksınız, erkeklere burayı provoke ettirmem.” dedi.

“Alın erkek arkadaşları dışarıya. “ diyerek güvenliğe seslenen Özel, “Bula bula bu örgütün bu kadar emeğinin taçlandırılacağı bu toplantıyı mı buldunuz provoke etmek için?” söyleminde bulundu.

Siyaset Haberleri