Erdoğan’la fotoğraf çektirme yarışında Sema Ramazanoğlu kendine yer bulamadı

AKP’nin 23. kuruluş yıldönümü kutlamalarında bütün partililer bir araya geldi. Etkinliğin sonunda fotoğraf çektirmek için sıraya giren AKP’liler, Cumhurbaşkanı’na yakın olabilmek için mücadele etti. Fotoğraf yarışında Sema Ramazanoğlu kendine yer bulamadı

AKP’nin 23. kuruluş yıldönümü kutlanırken söz konusu etkinlikte çekilen hatıra fotoğrafı ilginç dakikalar yol açtı. Eski Aile ve Sosyal Politikalar eski Bakanı Sema Ramazanoğlu, sahnede çekilen fotoğrafa girmek için çabaladıysa da başarılı olmadı.

Tüm partililerin sahneye çıkmasının ardından tek tek izin isteyerek kendisine fotoğraf karesinde yer bulmak için çabalayan Ramazanoğlu’nun çabaları sonuç vermedi. Fotoğrafta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yakın bir yerde kendisine yer verilmedi. Söz konusu görüntüler, “AKP’de herkes yerini koruma çabasında” yorumunda bulundu.

BAKAN NEBATİ DE KENDİNE YER BULAMAMIŞTI

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra şehir ziyaretleri esnasında konuşma yaparken dönemin Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati de kadraja girmeye çalışmış ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşması bölünmüştü.

Siyaset Haberleri