Fatih Altaylı Kılıçdaroğlu’na “AKP'nin adamı” dedi

Gazeteci Fatih Altaylı, gündemi kasıp kavuracak bir açıklamaya imza attı. Altaylı, eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na “AKP’nin adamı” ifadesini kullandı.

Yaptığı açıklamalarla sıklıkla gündemde kendine yer bulan gazeteci Fatih Altaylı, Youtube kanalında gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında konuşan Fatih Altaylı, çok konuşulacak sözler sarf etti.

Altaylı, yaptığı açıklamada, Kılıçdaroğlu’nun siyaset arenasına geri döneceğine ilişkin iddiaları eleştirirken Kılıçdaroğlu’nun ortalığı karıştırdığını ifade eti ve “Ben de Özgür Özel'in yerinde olsam Kılıçdaroğlu'na sinirlenirdim. Kemal Kılıçdaroğlu büyük ihtimalle gerçekten de AKP'nin adamı.” ifadelerini kaydetti.

“KEMAL KILIÇDAROĞLU AKP’NİN ADAMI”

Trolleşmiş birtakım gazeteci ve partililerin gelip kurultayı işaret ettiğini ifade eden Altaylı, “Ya kardeşim sen Ecevit’en bu yana, 70’lerden bu yana darbe sonrasından bu yana ilk kez birinci parti olmuşsun. Bir bırak ya bırakın ya, rahat olun, Hesaplaşalım falan filan bu şunu gösteriyor. Kemal Kılıçdaroğlu büyük ihtimalle gerçekten de AKP'nin adamı. Bundan başka hiçbir mana çıkmaz.” açıklamasında bulundu.

“CHP’Yİ GERİ ÇEKMEYE ÇALIŞIYOR”

“Parti yükseliyor falan anketlerde AKP’nin önünde, Kemal Kılıçdaroğlu ortaya atıp kendini, bunu geri çekmeye çalışıyor havası oluşuyor.” ifadelerini kullanan Altaylı, Kemal Kılıçdaroğlu’nun yaptıklarının ağır olduğunu belirterek “Belli ki Kemal Kılıçdaroğlu’nun başka bir şeyi var. AKP’yi iktidara tutmanın aparatının en önemli parçası olduğunu düşünüyorsun.” dedi.

Siyaset Haberleri