Provokasyon için Ali İsmail'i Hedef Aldılar

AKP Üsküdar Gençlik Kolları, Üsküdar Belediye Başkanı Sinem DedeTaş'ın Ali İsmail Korkmaz anmasını sosyal medyada paylaştı. Dedetaş ve partisini hedef alan suçlamalarda bulundu.

CHP'li Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş, Gezi Parkı eylemleri sırasında hayatını kaybeden Ali İsmail Korkmaz'ı sosyal medya üzerinden anma paylaşımı yaptı. Dedetaş, paylaşımında Ali İsmail'in hayalleri, umutları ve adalet arayışının her zaman ilham vereceğini belirtti.

AKP GENÇLİK KOLLARINDAN DEDETAŞ'A SUÇLAMA

AKP Üsküdar Gençlik Kolları, Dedetaş'ın paylaşımını alıntılayarak Ali İsmail Korkmaz'a "terörist" ifadesiyle sert bir tepki gösterdi. Paylaşımda, "Eren Bülbül, Aybüke öğretmen, Necmettin Yılmaz ve daha pek çok şehidimiz için kör, sağır ve dilsiz olanlar devlete baş kaldıranlardan ilham alıyor. Size ancak teröristler ve örgüt mensupları ilham verebilir." ifadelerine yer verildi.

SOSYAL MEDYADA TEPKİ YAĞDI

Bir yurttaş, AKP Üsküdar Gençlik Kolları'nın bu tavrına tepki göstererek, "Ekrem İmamoğlu Gündüz Çocuk Bakımevi'ne 'Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın' adını verdi. Ölü çocuklar üzerinden hamaset yapmayı çok iyi bilirsiniz. Bu ülkede ölen her genç için sorumluluğunuz olduğunu kabul etmelisiniz." şeklinde karşılık verdi. Olay, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı ve şiddetli tepkiler aldı.

Siyaset Haberleri