Sancaktepe Belediye Başkanı’ndan Cumhurbaşkanlığı forsuyla İmamoğlu paylaşımı

CHP’li Sancaktepe Belediye Başkanı Alper Yeğin sosyal medya hesabından İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile ilgili yaptığı paylaşımla gündem oldu.

Sancaktepe Belediye Başkanı Alper Yeğin, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Cumhurbaşkanlığı forsu ile yan yana getirilmiş bir fotoğrafını sosyal medyada paylaştı.

Yeğin, paylaşımında, "Gün ola, devran döne, umut yetişe" ifadelerini kullandı.

31 Mart seçimlerinde 1.001.274 oy farkla İstanbul'u kazanan Ekrem İmamoğlu, 14 Mayıs 2023 seçimleri sürecinde de potansiyel cumhurbaşkanı adayları arasında gösteriliyordu.

Ekrem İmamoğlu, MetroPOLL Araştırma Kurucusu Özer Sencar’ın "Ekrem İmamoğlu önümüzdeki 20 yılın cumhurbaşkanıdır" sözlerine "2028’e dört yıl var, bugünden onu konuşmak benim adıma hadsizlik olur" yanıtını vermişti.

ALPER YEĞİN KİMDİR?

Alper Yeğin, 1984'te dünyaya geldi. Doğuş Üniversitesi Dış Ticaret Bölümünden mezun olan Yeğin, 2014-2019 yılları arasında Sancaktepe Belediyesi CHP Meclis Üyesi oldu. 2015-2019 yılları arasında iki dönem CHP Sancaktepe İlçe Başkanlığı yapan Yeğin, İSTAÇ AŞ ve Metro AŞ'de üst düzey yönetici olarak görev aldı. Alper Yeğin, evli ve 3 çocuk babasıdır.

31 Mart Yerel Seçimleri'nde Sancaktepe Belediye Başkanı seçildi.

Siyaset Haberleri