Sedat Peker’in ifşa ettiği Hadi Özışık Erdoğan ile görüştü “Şer cephesi kudurmaya devam edecek” diyerek duyurdu

Suç örgütü lideri Sedat Peker ile görüştüğü ortaya çıkan Hadi Özışık’ı AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Saray’da kabul etti. Özışık, bu ziyareti, "Şer cephesi kudurmaya devam edecek” ifadeleriyle paylaştı.

Suç örgütü lideri Sedat Peker’in, kendisiyle görüştüğünü ifşa ettiği İnternethaber Yayın Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hadi Özışık, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Saray’da kabul edildi.

Kızı Nazlı Özışık ile birlikte Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşen Özışık,dikkat çeken bir yorumla görüşmenin fotoğrafını sosyal medyadan paylaştı.

Özışık, yaptığı açıklamada, “İyi günde, kötü günde yanımızda olan dostlarımız bu fotoğraf karesini gördüklerinde elbette her zamanki samimi duygularını ifade edecekler. Pek tabii ki şer cephesi kudurmaya devam edecek" ifadelerini kullandı.

NELER OLMUŞTU?

2021 yılında, İnternethaber Yayın Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hadi Özışık'ın, dönemin İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile suç örgütü lideri Sedat Peker arasında arabuluculuk yaptığı iddia edilmişti.

Söz konusu iddiayı kabul etmeyen Özışık, "Soylu ile Peker arasında haber götürdüğüm yalandır. Böyle yapan şerefsizdir, haysiyetsizdir" ifadesini kaydetmişti. Bunun üzerine ise Sedat Peker, Hadi Özışık ile gerçekleştirdiği görüşmenin fotoğrafını yayınlamış ve "Kıymetli dostlarım, İnternethaber sitesinin sahibi olan Hadi Özışık-Süleyman Özışık kardeşler en yakınları olan Süleyman Soylu’yla benim aramda aracılık yaptıklarını yalanlamışlar, 'söyleyen şerefsizdir' demişler. Ben kimseye hile yapmam, ancak kendimi de rezil duruma düşürmem" açıklamasında bulundu.

Sedat Peker’in ifşa ettiği Özışık, "Üzerime hiç vazife olmayacak bir konuda işgüzarlık yaptım. Bu işgüzarlığım sebebiyle 30 yıllık dostum Süleyman Soylu'yu hiç haberi olmayan bir konuda zor durumda bıraktım. Ona yapılan itibar suikastının ana sebebi ben oldum" demişti.

Siyaset Haberleri