Adı Galatasaray ve Fenerbahçe ile anılıyordu: McTominay'in yeni rotası açıklandı!

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin transfer listesinde yer alan Manchester United'ın İskoç oyuncusu Scott McTominay'ın yeni adresi belli oldu.

Manchester United'da oynayan Scott McTominay'ın yeni takımı belli oldu. İskoç futbolcunun adı Fenerbahçe ve Galatasaray gibi Türk kulüpleriyle de anılmıştı, ancak McTominay, tercihini İtalyan temsilcisi Napoli'den yana kullanarak bu takıma transfer oldu.

MANCHESTER UNITED VEDA ETTİ

İngiliz ekibi, McTominay için yayınladığı veda mesajında, "McTominay, kulüpteki herkes tarafından özlenecek ve İtalya'da kariyerinde yeni bir sayfa açarken ona en iyi dileklerimizle ayrılıyoruz. Serie A'nın en iyi takımı Napoli'de, United'dan eski takım arkadaşı Romelu Lukaku ile yeniden bir araya gelecek ve Antonio Conte'nin rehberliğinde oynayacak. İyi şanslar Scott, elveda ve muhteşem anılar için teşekkürler." ifadelerini kullandı.

Napoli, 27 yaşındaki futbolcu için 30.5 milyon euro bonservis bedeli ödedi. Manchester United formasıyla 225 karşılaşmada sahaya çıkan deneyimli oyuncu, bu maçlarda 29 gol atıp 8 asist gerçekleştirdi.

FORMAYI GİYDİ, POZUNU VERDİ

Napoli, Scott McTominay'e takım forması giydirdi ve oyuncu sözleşmeyi imzalarken objektiflere poz verdi.

BAŞARILARI

Piyasa değeri 32 milyon euro olarak değerlendirilen McTominay, Manchester United'da geçirdiği 9 yıl boyunca 1 İngiltere Kupası, 1 Lig Kupası ve 1 U21 İngiltere Ligi şampiyonluğu yaşadı.

Spor Haberleri