Ali Koç, Mehmet Büyükekşi Düzenini Yıkamadı

.

Fenerbahçe başkanlık seçiminde Ali Koç'un taraftarlara ve kongre üyelerine verdiği 'bu kirli düzeni yıkacağım' sözleri Servet Yardımcı'nın TFF başkanlığından çekilmesinin ardından havada kaldı.

Ali Koç'un seçim vaatlerinden biri de Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi'yi ibra etmemekti. Daha sezon başlamadan ilk vaatlerinden birinin gerçekleşmeyecek olması Fenerbahçe taraftarlarını ayağa kaldırdı.

Sosyal medyadan başkan Ali Koç'a tepki gösterenler, Aziz Yıldırım'ın seçim zamanı TFF başkanlığı hakkında "Ben başkan seçilirsem TFF Başkanı değişir, Ben seçilmezsem devam etme şansı var" açıklamasını gündeme taşıdı. Yıldırım'ın bu sözleri şimdilik doğrulanmış gibi görünüyor. Büyükekşi'nin adaylıktaki ana rakibinin çekilmesi Yıldırım'ın tahminini güçlendirdi.

Peki Mehmet Büyükekşi tekrardan TFF başkanı seçilirse Fenerbahçe yeni sezona nasıl bir başlangıç yapacak? Her puan kaybında sorumlu futboldaki 'kirli eller' mi olacak?
Yoksa Ali Koç'un "Öyle bir takım kuracağız ki benim size şampiyonluk sözü vermeme gerek kalmayacak" açıklamasındaki bu düzeni de yenip şampiyon olacağız iması mı olacak.

TFF başkanlık seçiminde 2 aday Mehmet Büyükekşi ve İbrahim Hacıosmanoğlu kaldı. Geçmişte söylemlerinden dolayı çok eleştirilen Trabzonspor eski başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun "Ali Koç hakkında söylediğim şeyler geride kaldı. O defterleri tekrar açmaya gerek yok. Kimseyle kavga etmeye değil barış ortamında Türk futbolunu yönetmeye geliyoruz" açıklaması başkanlık seçiminde Büyükekşi karşıtlarının oylarını kendi lehine çevirmek mi olacak? İlerleyen günlerde göreceğiz...

Spor Haberleri