Ancelotti'den Arda Güler pişmanlığı: Özür diledi

Sezonun ilk karşılaşmasında Mallorca ile 1-1 berabere kalan Real Madrid'de, Arda Güler 88. dakikada oyuna dahil oldu. Maçın ardından yaşanan gelişmeler ise dikkat çekti.

İspanya La Liga, geçtiğimiz hafta sonu oynanan maçlarla yeniden başladı. Arda Güler'in formasını giydiği Real Madrid, ligdeki ilk maçında Mallorca deplasmanına çıktı. Arda Güler bu karşılaşmaya yedek kulübesinde başladı, ancak maçın son bölümlerinde oyuna dahil oldu.

Süper Kupa finalinde 88. dakikada oyuna giren Arda Güler, Mallorca karşısında da aynı dakikada oyuna dahil oldu. Jude Bellingham'ın yerine giren Arda, yine kısa bir süre sahada kaldı.

İSPANYOL BASININDAN TEPKİLER

İspanyol medyasında geniş yer bulan karşılaşma sonrası Carlo Ancelotti, değişikliklerde geç kalmakla eleştirildi. İtalyan teknik adam bu konuda yorum yapmayı reddetti.

ANCELOTTİ'DEN ÖZÜR

Defensa Central, Ancelotti'nin maç sonunda Arda Güler ile görüştüğünü ve özür dilediğini bildirdi. Ancelotti, basın önünde olmasa da, kapalı kapılar ardında değişikliklerde geç kaldığını kabul etti.

‘BAŞARISIZ OLDUM’

Ancelotti, "Başarısız oldum, sanırım daha erken değişiklik yapmalıydım" şeklinde açıklama yaparak, yedek kulübesinden müdahalede bulunamadığını kabul etti. Ancak, Arda Güler veya Brahim'in maçın gidişatını değiştirmesi için yeterli zamanı olmadı.

Spor Haberleri