Arda Güler'e bir övgü de takım arkadaşı deneyimli file bekçisinden geldi

Real Madrid'in efsanelerinden olma yolunda başarılı adımlarla ilerleyen Arda Güler, antrenmanlarda büyülemeye devam ediyor. Bu kez kendisinden övgüyle bahseden isim, takım arkadaşı Thibaut Courtois

Real Madrid'in ve Türkiye A Milli Takımı'nın yıldız ve efsane olma yolunda ilerleyen oyuncusu Arda Güler'e bir övgü daha geldi.

Geçtiğimiz sezonun başında Arda Güler gibi sakatlık yaşayan ve çok fazla oynama şansı bulamayan Belçikalı kaleci Thibaut Courtois, Arda Güler'in şutlarına yine hayran kaldı ve deneyimli file bekçisi, "Seni çözemiyorum, şutlarını durdurmak zor!" dedi.

Yoğun bir hazırlık süreci geçiren İspanyol ekibinin antrenmanlarında Arda Güler yine harika oyunu ve çalışma prensibiyle takım arkadaşlarını ve teknik heyeti büyülemeye devam ediyor. Öyle ki, geçtiğimiz günlerde Real Madrid'in başkanı Perez'in Arda Güler'e çok ciddi yeni bir sözleşme daha teklif ettiği öne sürülmüştü. Euro 2024'te ve sonrasındaki performansı çok beğenilen Arda'nın son hayranı bu kez takım arkadaşı deneyimli file bekçisi oldu ve kendisinden övgüyle bahsetti.

Bu yıl her iki oyuncunun da Real Madrid çatısı altında daha fazla forma şansı yakalaması beklenenler arasında.

Spor Haberleri