Avrupa devleri peşindeydi: İki kulüp genç yıldız için rekabete girdi!

Süper Lig’in dev kulüpleri Galatasaray ve Beşiktaş, bu yaz transfer döneminde büyük bir rekabete girdi! İki takım da yıldız oyuncu için kesenin ağzını açtı. Avrupa'nın dev kulüplerinin de genç yıldızın peşinde olduğu bilgisi yabancı basında yer aldı.

Süper Lig’in dev kulüpleri Galatasaray ve Beşiktaş, bu yaz transfer döneminde büyük bir rekabete girdi! İki takım da PSV Eindhoven’ın yıldız savunmacısı Olivier Boscagli’yi kadrosuna katmak için mücadele ediyor.

KİMİN OLACAĞI MERAK EDİLİYOR!

26 yaşındaki Monakolu futbolcu, hem sol bek hem de stoper olarak oynayabilme özelliğiyle dikkat çekiyor. Hollanda basını, Galatasaray ve Beşiktaş’ın bu deneyimli oyuncuyu transfer etmek için ciddi adımlar attığını bildiriyor.

AVRUPA'NIN BÜYÜK KULÜPLERİ DE PEŞİNDE

Ancak sadece Türk devleri değil, Avrupa'nın büyük kulüpleri de Boscagli için sıraya girmiş durumda. PSV Eindhoven’ın en tecrübeli isimlerinden biri olan Boscagli’nin, 2025’te sona erecek sözleşmesi nedeniyle bu sezon ayrılması bekleniyor. Hollanda ekibi, oyuncusunu satma konusunda sıcak bakıyor.

27 MİLYON EURO’LUK YILDIZ!

Piyasa değeri 27 milyon Euro olarak belirlenen Boscagli, PSV formasıyla 163 maça çıktı ve 10 gol, 8 asistlik etkileyici bir performans sergiledi. Hava hakimiyeti ve topu yerden oyuna sokma becerileriyle savunmayı güçlendirecek nitelikteki Boscagli, bu transfer döneminin en dikkat çekici isimlerinden biri olarak öne çıkıyor.

Spor Haberleri