Beşiktaş UEFA Avrupa Ligi gruplarına kalabilmek için Lugano'yu eli boş göndermeye hazırlanıyor

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi play-off turunda İsviçre temsilcisi Lugano ile 3-3 berabere kaldığı ilk maçın rövanşında turu geçmek için sahaya çıkacak.

Hücum hattındaki etkili performansıyla dikkat çeken Siyah-Beyazlılar, deplasmandan avantajlı bir skorla döndü, şimdiyse; İsviçre ekibini İstanbul'da eli boş göndermeye hazırlanıyor.

Peki, Beşiktaş - Lugano rövanş maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

BEŞİKTAŞ - LUGANO RÖVANŞ MAÇI: TARİH, SAAT VE YAYIN BİLGİLERİ

Avrupa arenasına play-off turundan başlayan Beşiktaş, taraftarı önünde Lugano'yu mağlup ederek UEFA Avrupa Ligi'nde grup aşamasına adını yazdırmayı hedefliyor. Bu kritik maç, 29 Ağustos Perşembe günü saat 21:00’de Tüpraş Stadyumu’nda oynanacak. Karşılaşmayı Rumen hakem Radu Petrescu yönetecek. Yardımcılıklarını Radu Ghinguleac ve Mircea Grigoriu yapacak. Bu önemli mücadele, EXXEN platformundan canlı olarak yayınlanacak.

İLK MAÇIN ÖZETİ

Beşiktaş, Lugano deplasmanında 21. dakikada Gedson Fernandes'in golüyle öne geçmesine rağmen, 34. dakikada Uran Bislimi’nin golüne engel olamayarak ilk yarıyı 1-1 eşitlikle tamamladı. İkinci yarıya hızlı başlayan Beşiktaş, 51. dakikada Rafa Silva'nın asistini gole çevirerek yeniden öne geçti. Al-Musrati'nin 55. dakikadaki golüyle skor 3-1'e geldi ancak Beşiktaş, hemen ardından Renato Steffen’in golüne engel olamadı. 63. dakikada Paulista’nın ters vuruşuyla maç 3-3’e geldi ve Beşiktaş, avantajlı bir sonuçla dönebileceği İsviçre’den beraberlikle ayrıldı.

BEŞİKTAŞ TURU NASIL GEÇER?

Beşiktaş, rövanş maçında alacağı her türlü galibiyetle UEFA Avrupa Ligi'nde grup aşamasına yükselecek. Maçın beraberlikle sonuçlanması durumunda ise uzatmalara gidilecek. Lugano'nun galip gelmesi halinde, Beşiktaş yoluna UEFA Konferans Ligi'nde devam edecek.

Spor Haberleri