BJK Avrupa Ligi'nde, Trabzonspor Konferans Ligi'nde tur arayacak

Avrupa'daki temsilcilerimizden Beşiktaş ve Trabzonspor evlerinde İsviçre ekipleri ile bu akşam karşılaşacak. Beşiktaş UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe'nin elediği Lugano ile Trabzonspor da Konferans Ligi'nde St. Gallen'le tur mücadelesi verecek.

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'ne devam ederken Lugano karşısında kritik bir rövanş maçına çıkıyor. İlk maçta deplasmanda 3-3 berabere kalan siyah-beyazlılar, evinde galibiyet arayacak. Vodafone Park'ta oynanacak bu mücadele, Beşiktaş'ın Avrupa hedefi için büyük önem taşıyor.

MAÇ HANGİ KANALDA VE SAAT KAÇTA?

UEFA Avrupa Ligi Play-Off turu rövanşında Beşiktaş, Lugano'yu konuk edecek. Karşılaşma, 29 Ağustos Perşembe günü saat 21.00'de başlayacak ve Exxen platformundan canlı olarak yayınlanacak

BEŞİKTAŞ'IN MUHTEMEL 11'İ

Edinilen bilgiye göre Beşiktaş'ın muhtemel 11'i şöyle: Mert, Svensson, Paulista, Colley, Masuaku, Al Musrati, Gedson, Rafa Silva, Rashica, Semih Kılıçsoy ve Immobile

BEŞİKTAŞ NASIL TUR ATLAR?

Siyah-beyazlılar, Lugano karşısında her türlü galibiyetle UEFA Avrupa Ligi'ne imza atacak. Mücadele, 90 dakika boyunca beraberlikle sonuçlanırsa, uzatmalar ve gerekirse penaltılarla tur atlayan takım belirlenecek. Beşiktaş'ın mağlubiyeti halinde Avrupa Ligi hayalleri sona erecek ve yoluna Konferans Ligi'nde devam edecek.

TRABZONSPOR'DA TURU GEÇME PEŞİNDE

UEFA Konferans Ligi play off turunda mücadele eden Trabzonspor'da ilk maçta deplasmanda 0-0 berabere kaldığı bir diğer İsviçre ekibi St. Gallen'le kozlarını Trabzon'da paylaşacak. Maçın başlama vuruşu 20.00. Maçın hakemi de Letonyalı Andris Treimanis.

Rövanş maçında rakibine üstünlük sağlayan taraf ismini UEFA Konferans Ligi’nde lig aşamasına yazdıracak.

Bordo mavililer elenirse bu sezonki Avrupa defterini kapatacak.

Spor Haberleri