Di Maria'nın Yeni Takımı Belli Oldu

Beşiktaş'ın transfer etmek için uzun uğraşlar verdiği Arjantinli yıldız futbolcu Angel Di Maria'nın yeni takımı belli oldu.

Geçtiğimiz sezonki kötü performansı unutturarak, yeni sezona şampiyonluk parolasıyla girmek isteyen Beşiktaş'ta transfer sezonu hareketli geçiyor. Kadrosunu güçlendirmek için dünyaca ünlü oyuncuların kapısını çalan siyah beyazlılar, son olarak Arjanti'nin yıldız futbolcusu Angel Di Maria'yı kadrosuna katmak için temaslarda bulundu.

Benfica'daki sözleşmesinin bitmesiyle boşta olan futbolcuya Beşiktaş 2 senelik bir kontrat önermişti. Yıldız futbolcudan Beşiktaş'a kötü haber geldi.

ÜLKESİNE DÖNÜYOR

Arjantin medyasından Radio Continental'in haberine göre Beşiktaş yıldız futbolcuya 2 yıllık sözleşme teklif etse de Di Maria, Beşiktaş'ın bu teklifini reddetti. Arjantin medyası 36 yaşındaki futbolcunun Arjantin Ligi ekiplerinden Rosario Central'in teklifini kabul ettiği ifade edildi.

Kariyerinin sonuna gelen Di Maria, geçen sezon Benfica formasıyla 48 maça çıkan Di Maria, toplam 17 gol ve 13 asistle toplam 32 gole doğrudan katkı sağlamayı başardı.

Spor Haberleri