Dünya hayran kalmıştı: İkonik duruş marka oluyor!

Yusuf Dikeç, Paris 2024 Olimpiyatları'nda sergilediği ikonik havalı tabanca atış pozunu marka tescil ettirmek için başvuruda bulundu. Dikeç’in bu adımı, tescil hakkının kendisi dışında başkaları tarafından da alınmak istenmesi nedeniyle gündeme geldi.

Paris 2024 Yaz Olimpiyat Oyunları'nda 10 metre havalı tabanca karışık takım mücadelesinde Türkiye'ye gümüş madalya kazandıran Yusuf Dikeç, olimpiyatlarda sergilediği ikonik atış pozu için marka tescil başvurusu yaptı. Dikeç’in rahat tavırlarıyla dikkat çeken bu poz, uluslararası alanda büyük ilgi gördü ve sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

BAŞKALARI DA TESCİL BAŞVURUSU YAPTI

Ancak, Dikeç’in kendisi dışında bazı kişi ve kurumlar da bu pozun marka tescili için başvuruda bulundu. Dikeç’in marka başvurusunu destekleyen Markiz Patent’in Genel Müdürü Orhan Eriman, “İyi niyetli olmayan bir başvuru dikkatimizi çekti. Yusuf Dikeç’in bu başarılı pozunu korumak ve kendisinin tescil sürecini desteklemekten mutluluk duyuyoruz” dedi. Dikeç, tescil sürecini yakından takip ederek, bu meşhur pozu ticari amaçlarla kullanılmasının önüne geçmeyi amaçlıyor.

Spor Haberleri