En İyi Sağ Kanat Oyuncuları Kim? En İyi Sağ Kanat Oyuncuları Hangi Takımda Oynuyor? Türk Sağ Kanat Oyuncuları

Futbolun “en”lerinde bu kez en iyi sağ kanat oyuncuları kim? ve en iyi sağ kanat oyuncuları hangi takımda oynuyor? sorularının yanıtlarını verip, Türk sağ kanat oyuncularını mercek altına alıyoruz

EN İYİ SAĞ KANAT OYUNCULARI KİM?

Hâlihazırda futbol hayatına devam eden Arjantin A Milli Takımı’nın ve İnter Miami’nin dünyaca ünlü yıldız ismi Lionel Messi’yi ilk cümlede anmazsak olmaz. Mohammed Salah hızı, driplingi ve golcülüğüyle bu mevkii de oldukça etkili. Adı şu günlerde Beşiktaş ile anılan Angel Di Maria da futbol dünyasında adı “en”ler arasında olan bir isim. Raphinha, Bukayo Saka, Bernardo Silva, Riyad Mahrez, Federico Chiesa, Jadon Sancho, Serge Gnabry, Riyad Mahrez, Raheem Sterling ayrıca dikkat çeken isimler.

Jübilesini yapmış olan eski en iyi sağ kanat oyuncuları kim? sorusunun yanıtına Luis Figo, David Beckham, Arjen Roben, Stanley Matthews, Garrincia’nın adını eklemek şart. Peki, en iyi sağ kanat oyuncuları hangi takımda oynuyor? Türk sağ kanat oyuncuları denince akla hangi isimler geliyor?

EN İYİ SAĞ KANAT OYUNCULARI HANGİ TAKIMDA OYNUYOR?

Lionel Messi İnter Miami’de top koştururken, Mohammed Salah Liverpool’da forma terletiyor. Adı şu sıralar Beşiktaş ile anılan Arjantinli yıldız isim Angel Di Maria, Benfica’nın formasını terletiyor.
En iyi sağ kanat oyuncuları hangi takımda oynuyor? sorusunun yanıtında diğer dikkat çeken isimler şöyle:

Barcelona’nın sağ kanattaki yıldız ismi de Raphinha. Bernardo Silva Manchester City’de top koştururken Riyad Mahrez Al-Ahli’nin formasını terletiyor. Serge Gnarby Alman devi Bayern Münih’te, Federico Chiesa Juventus’ta sahaya çıkıyor. Jadon Sancho da İngilizlerin kırmızı şimşek lakaplı takımı Manchester United’ın özel isimlerinden. Bir başka İngiliz devi Arsenal’in hücumda ve sağ kanattaki güçlü ismi de Bukayo Saka. Raheem Sterling ise Manchester United’ın sağ kanatta ve hücumda etkili olan bir başka ismi.

En iyi sağ kanat oyuncuları kim? sorusunun yanıtını merak edenler için bu isimlerin öne çıktığını pek çok futbolsever onaylıyor. Eski en iyi sağ kanat oyuncularından Portekizli, Barcelona ve Real Madrid’in efsanelerinden Luis Figo ile Manchester United ve Real Madrid’in muhteşem ismi David Beckham, Hollandalı, Chelsea, Real Madrid ve Bayern Münih formalarını terleten Arjen Roben, Brezilya’nın efsanelerinden Garrincha ve Stok City ile Blackpool’da forma giymiş olan İngiliz Stanley Mathews’e de ayrı bir parantez açmak şart.

EN İYİ TÜRK SAĞ KANAT OYUNCULARI

Peki, Türk sağ kanat oyuncuları denince akla hangi isimler geliyor? Efsane Metin Oktay, maestro Oğuz Çetin, orta sahanın önemli isimlerinden sağ kanatta da görev yapan Fenerbahçe’nin efsane kadrosunda yer alan starı Serdar Şenkaya, Galatasaray, Atletico Madrid ve Barcelona’nın yıldızı Arda Turan, Beşiktaş ve Real Sociedad’ta önemli işlere imza atan Nihat Kahveci, sol ayaklı olup kariyerinin bazı dönemlerinde sağ açıkta da oynayan Galatasaray, İnter Milan, Atletico Madrid ve Fenerbahçe’nin efsanelerinden Emre Belözoğlu, Tuncay Şanlı, Gökhan Töre akla gelen isimlerden.

Spor Haberleri