Erden Timur anlaşmıştı: Mourinho devreye girdi!

Transfer çalışmalarına devam eden Fenerbahçe Erden Timur'un anlaştığı ama takıma getiremediği oyuncuyla mutlu sona çok yakın.

Yeni sezon için planlamayı yüksek tutan Fenerbahçe Jose Mourinho'nun gelişiyle takım kadrosunu da geliştiriyor.

Sarı-lacivertliler son olarak Süper Lig tarihinin rekorunu kırarak 19.5 milyon Euro'ya Sevilla'dan Youssef En-Nesyri'yi transfer etmişti.

Adana Demirspor maçı öncesi Jose Mourinho ve Ali Koç'un yaptığı toplantının gündemi de orta sahaya acil transfer yapılmasıydı. Deneyimli teknik direktöründe devreye girmesiyle Fenerbahçe Manchester United'in Faslı yıldızı Sofyan Amrabat ile mutlu sona çok yaklaştı.

ERDEM TİMUR ANLAŞMIŞTI

Fiorentina'dan Manchester United'a transfer olan Fas milli takımının yıldız oyuncusu Sofyan Amrabat, Galatasaray ile de uzun süre müzakerelerde bulunmuştu. Erden Timur'un bu sezon başında Amrabat ile söz kestiği iddia edilmişti. Ancak Timur'un yeni yönetimde olmaması nedeniyle bu transfer gerçekleşmedi. Ayrıca, Fenerbahçe'nin teknik direktörü Jose Mourinho da Ali Koç yönetimine Amrabat'ı orta saha oyuncusu olarak önerdi. Amrabat'ın transferi, iki büyük Türk kulübü arasında dikkat çeken bir transfer hikayesi haline geldi.

KADRODA DÜŞÜNÜLMÜYOR

Manchester United'ın yeni sezon stratejisinde yer almayan Sofyan Amrabat'ın İngiliz ekibinden ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Amrabat için ilgilenen diğer kulüpler arasında Roma, Udinese ve Lille gibi ekipler öne çıkıyor.

Spor Haberleri