Erman Toroğlu'ndan çarpıcı iddia: Geri dönüyor

Süper Kupa Liginde karşı karşıya gelen Galatasaray- Beşiktaş maçında sarı kırmızılı takımın 5-0'luk mağlubiyetinin yankıları devam ederken Erman Toroğlu'ndan çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.

Geçtiğimiz sezonun şampiyonu Galatasaray, Süper Kupa Liginde Beşiktaş'a 5-0 mağlup olurken kulüpte çalkantıların yaşandığı iddia edildi. Okan Buruk yönetimini eleştiren taraftarların yaşanan mağlubiyeti yönetime yüklemesinin ardından spor yorumcusu Erman Toroğlu'ndan çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Bir süredir Fatih Terim'in süper lige geri döneceği yönünde söylentiler konuşulurken Erman Toroğlu Beşiktaş karşısında alınan mağlubiyetin Fatih Terim'i dirilteceği yorumunda bulundu.


Toroğlu yorumunda, "Son iki yılda Okan Buruk çok başarılıydı. Yıldız futbolcuları yönetti, sorumluluk aldı ama bu 5-0'lık mağlubiyetle Okan adeta Terim'i diriltti. Orta sahayı sürekli boşalttı, maçın 60. dakikasından sonra farkın açılacağını anladım. Sadece skor değil, yaptığı açıklamalar da rezalet. Futbolcunu kamuoyunun önüne atıyorsun. Bu senin sözleşmeli elemanın. Yarın ondan da faydalanmak isteyeceksin" dedi.


"TERİM'İN GALATASARAY'DA BAŞARISIZLIĞA TAHAMMÜLÜ YOKTUR "

Konuşmasının devamında çarpıcı ifadelere yer veren Toroğlu, "Galatasaray bu şekilde devam ederse Okan gidebilir. Sonra ne olur? Fatih Terim'i getirirler ve Mayıs ayında hepsi el ele gider. Fatih Terim, Mourinho ile kapışmak ister. Galatasaray'da başarısızlığa tahammül yoktur, bunu unutmayın" dedi.

,
"KOKULAR YAVAŞ YAVAŞ ORTAYA ÇIKAR"

Galatasaray yönetiminin durumuna değinen Toroğlu ayrıca, "Galatasaray'ı arka planda iki kişi yönetiyor. Biri Dursun Özbek'in Başkan Yardımcısı Metin Öztürk, diğeri ise kardeşi Mehmet Özbek. Florya'da araziler var, projeler adı altında neler olduğunu göreceğiz. Şimdilik bu kadar söylüyorum. O kokular yavaş yavaş ortaya çıkacak" diyerek iddialarının doğrulanacağını ima etti.

Spor Haberleri