Fatih Terim'in Süper Lig'deki yeni adresi belli oldu

Türk futbolunun önemli teknik direktörlerinden olan Fatih Terim Süper Lig'de ilk kez Galatasaray dışında bir kulüple söz kesmek üzere...

Türkiye'nin en önemli teknik direktörlerinden biri olan imparator lakaplı Fatih Terim'in Süper Lig ekiplerinden bir takımla görüştüğü iddiası spor gündeminde manşetleri süslemeye başladı.

Daha önce sarı kırmızılı ekip haricinde Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın başında farklı dönemlerde görev yapan Terim, iddiaya göre bu defa bir başka Süper Lig ekibiyle görüşmeye başladı.

Terim, Galatasaray haricinde Fiorentina ve Milan gibi İtalyan devlerini de çalıştırmış, son olarak Yunanistan'ın köklü ekiplerinden Panathinaikos'la yeni bir serüvene atılmıştı. Tecrübeli teknik direktörün buradaki vasat performansı sonrasında sözleşmesi fesih edilmiş ve Terim kulüpsüz kalmıştı.

Kulislerde konuşulanlara göre Terim'in yeni adresi Başakşehir oluyor. Çıkan haberlere göre, şu an UEFA Konferans Ligi 2. eleme turunda mücadele veren Başakşehir kısa bir süre sonra Fatih Terim ile söz kesecek.

İddialar henüz resmi bir açıklamayla duyurulmasa da bu haber futbol severleri heyecanlandırmaya yetti.

Önümüzdeki günlerde söz konusu transfer iddialarının ne denli gerçeği yansıttığı belli olacak.

Spor Haberleri