Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme rövanş maçında Lugano'yu ağırlıyor

Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda Fenerbahçe İsviçre'nin Lugano ekibiyle İstanbul'da rövanş maçına çıkıyor. İlk maçı İsviçre'de 3-4 kazanan temsilcimiz turu geçmesi halinde Fransızların güçlü ekibi Lille ile karşılaşacak.

Avrupa Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda temsilcimiz Fenerbahçe bu akşam Lugano'yu konuk edecek.

İlk maçı 3-4 kazanan sarı kanaryalar rövanş mücadelesinde rakibini Ülker Stadyumu'nda ağırlayacak. İsviçre ekibiyle rövanş mücadelesi için karşılaşacak olan Fenerbahçe'de Jose Mourinho önderliğinde çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Bugün 20.00'da başlayacak olan müsabakayı İngiltere Futbol Federasyonu'ndan Robert Jones yönetecek. Jones'in yardımcılıklarını aynı ülkeden Neil Davies ve Wade Smith yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Sam Barrott olacak. Maç naklen olarak Exxen'den yayınlanacak.

Fenerbahçe turu geçmesi halinde 3. ön eleme turunda Fransa'nın güçlü ekibi Lille ile karşılaşacak.

3. ön eleme tur maçları da 6-7 Ağustos ile13 Ağustos tarihinde oynanacak.

MUHTEMEL 11'LER

Fenerbahçe'nin muhtemel 11'i: Dominik Livakovic, Bright Osayi-Samuel, Çağlar Söyüncü, Alexander Djiku, Ferdi Kadıoğlu, İsmail Yüksek, Fred, Dusan Tadic, Sebastian Szymanski, Oğuz Aydın, Edin Dzeko.

Lugano'nun muhtemel 11'i: Saipi, Braul-Guillard, Papadoupoulos, El Wafi, Marques, Belhaj Mahmoud, Grgic, Mahou, Correia, Aliseda, Przybylko.

Spor Haberleri