Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi arenasına bu akşam oynayacağı Lugona maçıyla start veriyor

Avrupa Şampiyonlar Ligi bu akşam başlıyor. Temsilcimiz Fenerbahçe İsviçre ekibi Lugano ile karşılaşıyor. Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda İsviçre ekibine konuk olacak Fenerbahçe’de tüm hazırlıklar tamamlandı.

Jose Mourinho önderliğinde sıkı bir kamp süreci geçiren Fenerbahçe’de moraller yerinde. Mourinho ile yeni bir atmosfere bürünen sarı kanaryaların ilk ciddi sınavında nasıl bir performans ortaya koyacağı merakla bekleniyor.

Fenerbahçe Lugano’yu elemesi halinde Fransa’nın güçlü ekibi Lille ile Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda karşı karşıya gelecek. Aksi bir durum olur da Fenerbahçe Lugano sınavında turu atlayamazsa bu defa UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turuna katılacak. Rakibi ise FC Dinamo Kiev – FK Partizan eşleşmesinde elenen takım olacak.

Bu akşam 21.30’da başlayacak mücadele SPOR SMART - D Smart-Go ekranlarından naklen yayınlanacak.

MAÇ ÖNCESİ İKİ TAKIMDAN DOSTLUK YEMEĞİ

Zorlu sınav öncesi iki ekibin yöneticileri yemekte bir araya gelerek fair play adına güzel görüntüler ortaya koydu. Lugano ekibi bu akşam Stockhorn (Thun) Arena’daki maç öncesi rakibi Fenerbahçe’yi yemekte ağırladı. Düzenlenen dostluk yemeğine Fenerbahçe Genel Sekreteri Burak Çağlan Kızılhan, Yönetim Kurulu Üyelerinden Hulusi Belgü ve Rıfat Perahya ile FC Lugano CEO’su Martin Blaser, Sportif Direkterö Carlos Da Silva, Spor Yönetim Müdürü Luca Baldo ve CEO’su Michele Campana ve UEFA delegesi Emil Ubias katıldı.

Spor Haberleri