Fenerbahçe taraftarından Acun Ilıca'ya Ferdi Kadıoğlu tepkisi ve Avrupa basınında Ferdi Kadıoğlu

Fenerbahçe'nin başarılı oyuncusu Ferdi Kadıoğlu'nun Brighiton'a transferinin ardından sarı lacivertli taraftarlar Acun Ilıcalı'ya deyim yerindeyse açtı ağzını yumdu gözünü. Avrupa basını da bu transferden heyecanla bahsetti.

Ferdi Kadıoğlu'nun Brighton'a 30 milyon euro karşılığında transferi, Fenerbahçe taraftarlarının tepkisine sebebiyet verdi. Özellikle Acun Ilıcalı'nın daha önce sarf ettiği sözler, sosyal medyada tartışma konusu oldu.

FERDİ, PREMIER LİG YOLCUSU

Fenerbahçe'nin yetenekli orta saha oyuncusu Ferdi Kadıoğlu, 6 yıllık sarı-lacivertli kariyerini sonlandırıp Premier Lig ekibi Brighton'a doğru yola çıkıyor. Transfer görüşmelerini ilerletmek ve sağlık kontrollerinden geçmek üzere İngiltere'ye giden Ferdi'nin kısa bir süre içinde resmi imzayı atması bekleniyor.

ACUN ILICALI'NIN SÖZLERİ YENİDEN GÜNDEMDE

Ferdi'nin transferi kadar, Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı'nın aylar öncesinden Ferdi hakkında yaptığı açıklamalar da internette görünür olmaya başladı. Ilıcalı, yaptığı bir açıklamada, "Ferdi'ye gelen 30 milyon euroluk teklifler artık bizim için sıradan ve bizi heyecanlandırmıyor" dedi.

TARAFTAR TEPKİLİ

Ferdi'nin 30 milyon euroluk bonservis bedeliyle Brighton'a gitmesinin ardından, bu sözleri hatırlayan Fenerbahçe taraftarlarının tepkisini dikkat çekti. Çok sayıda taraftar "Hani 30 milyondan fazlasına gidecekti, niye ucuza verdiniz o zaman?" şeklinde yorumlar yaparak Acun Ilıcalı'yı hedef aldı.

AVRUPA BASINI TRANSFERİ MANŞETLERE TAŞIDI

Avrupa'nın önde gelen medya organları gece yarısı okurlarıyla buluşturduğu haberde transferi duyurdu. Avrupa basını Ferdi Kadıoğlu'nu yerlere göklere sığdıramadı, transfere geniş yer ayırdı.

TUTTO MARCETO (İTALYA) "HARİKA BİR ADIM"

Juventus için çok pahalıydı. Ferdi Kadıoğlu, Brighton'a gidiyor. Türk millî takımıyla 2024 Almanya Avrupa Futbol Şampiyonası macerasında çok iyi bir performans sergileyen 24 yaşındaki sol bek için harika bir adım."

VOETBAL PRIMEUR (HOLLANDA) "HURZELER BASKI YAPTI"

"Brighton Teknik Direktörü Fabian Hürzeler'in daha önce en büyük hedef olarak gösterilen Kadıoğlu'na çok meraklı olduğu bildiriliyor. Genç hoca, savunma oyuncusunun gelmesi için yönetime baskı yaptı ve bu isteği sonunda gerçekleşti."

CENTRE DEVILS (İNGİLTERE) "BRIGHTON, MANU'YU MAĞLUP ETTİ"

"Brighton, Manchester United'ı mağlup ederek Türk milli oyuncuyu kadrosuna kattı. Fenerbahçe'de ve Avrupa Şampiyonası'ndaki etkileyici performansın ardından Türk oyuncu, Manchester United'ın sol bek adayları listesinin üst sıralarındaydı."

A BOLA (PORTEKİZ) "REKOR SATIŞ"

"Rekor satış: Jose Mourinho, takımın yıldızını İngiltere Premier League'e kaptırdı. Fenerbahçe tarihinin en pahalı satışına imza atacak."

KICKER (ALMANYA) "35.2 MİLYON EURO"

"Birkaç haftadır Ferdi Kadıoğlu'nun Premier Lig'e gideceği yönünde söylentiler dolaşıyordu. Şimdi 24 yaşındaki futbolcunun 35,2 milyon euroya mal olması bekleniyor ve bu da onu Süper Lig tarihindeki en pahalı satış yapıyor."

Spor Haberleri