Fenerbahçe'den saldırıya uğrayan Busenaz Sürmeneli için açıklama

Fenerbahçe, Busenaz Sürmeneli hakkında açıklama yaptı.

Trafikte yaşanan bir tartışma sonrasında saldırıya uğrayan Busenaz Sürmeneli'ye ilişkin Fenerbahçe bir açıklama yaptı.

Kulübün sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Olimpiyat, Dünya ve Avrupa şampiyonu milli boksörümüz Busenaz Sürmeneli’ye yapılan saldırıyı şiddetle kınıyor, geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz" denildi.

Açıklamada ayrıca, "Trabzon’da olimpiyat, dünya ve Avrupa şampiyonu milli boksörümüz Busenaz Sürmeneli, otomobiliyle seyir halindeyken sıkışan trafikte yaşadığı yol verme tartışmasında önüne kıran bir trafik magandası tarafından darp edilmiş ve hakarete uğramıştır. Yapılan bu saldırıyı şiddetle kınıyor, sporcumuza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Fenerbahçe Spor Kulübü olarak gerçekleşen çirkin saldırıyla ilgili yasal işlemlerin takipçisi olacağımızı kamuoyuna duyururuz." ifadeleri yer aldı.

NE OLMUŞTU?

Olimpiyat, dünya ve Avrupa şampiyonu milli boksör Busenaz Sürmeneli, Trabzon'da trafik tartışmasında önüne kıran kamyonetten inen sürücü Sedat Karatay’ın tokatlı saldırısına uğramıştı.

Polisin gözaltına aldığı şüphelinin, kasten yaralama ve hakaret suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildiği öğrenildi.

Spor Haberleri