Galatasaray'da yaprak dökümü! | Son dakika

Galatasaray’da dikkat çeken 2 transfer meydana geldi. Galatasaray’da sol bek oyuncusu olan Derrick Köhn, Alman Werder Bremen takımıyla; Wilfried Zaha ise Fransız Lyon takımıyla anlaştı.

Galatasaray’ın geçtiğimiz sezon devre arasında kadrosuna aldığı Derrick Köhn ile Wilfried Zaha takımdan ayrılıyor.

Okan Buruk’un bir süre önce sol beke takviye istemesi üzerine sarı-kırmızılılar Derrick Köhn için gelen teklifleri değerlendirmeye karar vermişti ve Rusya’dan Spartak Moskova, Alman futbolcu için bir teklif yapmıştı. Galatasaray, 7+1 milyon Euro’luk teklifi kabul etmişti fakat Köhn, Rusya’da forma giymek istememişti.

UEFA Şampiyonlar Ligi’ne veda eden Galatasaray’a bu kez Werder Bremen’den teklif geldi. İki kulüp, Derrick Köhn’ün kiralık transferi için görüşmeye başlarken kiralık transferde satın alma opsiyonunun olması değerlendiriyor. Galatasaray’a geçen sezon devre arasında gelen Derrick Köhn Galatasaray’da 19 maça çıktı; 1 gol 2 asistlik performans sergiledi.

ZAHA KİRALIK GİDİYOR

Galatasaray’da Okan Buruk’un kadroya almadığı Wilfried Zaha, Fransa Ligue 1 ekibi Lyon’a kiralandı. İki kulüp arasında anlaşmanın sağlanmak üzere olduğu belirtilirken Ernest Nuamah’ın 30 milyon euro karşılığında İngiltere’ye gönderme planı yapan Lyon, bu transferi bitiriyor.

Spor Haberleri